Inleiding
Global Golfregels zorgt ervoor, dat u vanaf heden, spelenderwijs, iedere bijzondere situatie in de golfbaan met parate golfkennis zelf kunt oplossen. Nooit meer met “een mond vol tanden” en vanuit onwetendheid de suggesties - goed of fout - van uw tegenstander of mede competitor volgen. Vanaf nu weet u het zelf! En u voorkomt onnodig extra strafslagen, diskwalificatie of voortzetting van uw golfspel vanuit een moeilijke of onjuiste positie.

Met Global Golfregels trakteert u uzelf op vele plezierige ronden golf gedurende uw verdere golfcarriere zonder regeldiscussies. Of biedt u dit waardevolle geschenk aan uw vrienden of relaties. Zij zullen u nooit meer vergeten. En de golfregels eveneens!

Voor wie is Global Golfregels bedoeld?
Global Golfregels is bedoeld voor ervaren golfers met een Golfvaardigheidsbewijs en Handicap en voor beginnende golfers met het golfregelexamen in het vooruitzicht. Controleer en verbeter op aangename en speelse wijze uw golfregelkennis als speler of marker. Of behaal met succes uw golfregelexamen.

Wat treft u aan in Global Golfregels?
Global Golfregels bestaat uit alle mogelijke vragen van het huidige golfregelexamen. Elke vier jaar kunnen er veranderingen binnen de golfregels zijn. Om zeker te stellen, dat u over de meest recente golfregels beschikt, treft u op Global Golfregels de vermelding “oefenvragen NGF examen c 2008 – 2011 Nederlandse Golf Federatie” aan.

Hoe gebruikt u Global Golfregels?
Global Golfregels bestaat uit 352 kaartjes met alle golfexamenvragen en 5 kleine laden voorzien van een tab. Met de tab worden de vragen gescheiden, die goed of fout zijn beantwoord. Elke categorie heeft een eigen kleur. De moeilijkheidsgraad wordt aangeduid in de vlag met * of **. De voorzijde van de laden correspondeert met de categorie door de kleur van de kaartjes. Ook de moeilijkheidsgraad wordt hierop aangegeven. Global Golfregels is per categorie te gebruiken of gemengd met andere categorieën. Aan de voorzijde van elk kaartje staat de vraag en op de achterzijde het antwoord.

Gebruik Global Golfregels individueel, samen met uw partner of met uw golfpartner(s). Met Global Golfregels toetst u het kennisniveau van uw Handicap & Regelcommissie, uw Wedstrijdcommissie, uw NGF competitie team(s) of van de deelnemers aan regelavonden.

Voor meer uitleg zie spelvormen