Spelvormen
Alle spelvormen worden met de klok mee gespeeld.

Sudden death
U pakt laadje 1 met de etiquette en pakt er 1 kaartje uit. U leest de vraag voor en beantwoordt de vraag. Bij een goed antwoord krijgt u 2 punten en bij een fout antwoord krijg u -2 punten. Als de vraag goed is beantwoord dan stopt U het kaartje andersom achter het tabje. Is de vraag fout beantwoordt dan stopt U het kaartje onwillekeurig terug. Daarna geeft U het laadje door aan uw medespeler en maakt het rondje af.
Bij de tweede ronde pakt U laadje 2; Regel 1- 6 en U pakt er weer een kaartje uit en leest de vraag voor en U beantwoordt de vraag. Bij het juiste antwoord krijgt U 2 punten en bij een fout antwoord krijgt U -2 punten. Zo speelt U iedere nieuwe ronde uit een ander laadje. Na 15 rondes telt U de punten op. Degene die de meeste punten heeft, heeft gewonnen. Zijn er meerdere winnaars dan speelt U de play of net zolang wanneer de sudden death valt. U begint bij lade 2, Regel 1-6 en gaat net zo lang door tot er een winnaar is.

Golfmiljonair
Ieder speler heeft voor 3 Euro aan 20 eurocent munten voor zich op tafel. Dus 15 muntstukken in totaal. U speelt de zelfde spelvorm zoals boven echter bij een fout antwoord betaalt U een 20 eurocent munt.
Als er vals wordt gespeeld kunt U iemand aanwijzen die als bank wil spelen en de kaartjes voorleest.
Degene met de meeste munten is de winnaar en mag de pot in ontvangst nemen. Echter bij inschakelen van de bank dient rente te worden betaald en wel een vijfde van de opbrengst.

Golftreiteren
U pakt willekeurig een laadje en zoekt een vraag uit voor uw medespeler. U kunt deze spelvorm ook weer hetzelfde spelen als de voorgaande spelvormen.